Kövess minket!
  
     

A törmelékcsúszdákról

A törmelékcsúszdákról
2014, március 26.

Nagyüzemi, esetleg kis- és nagyvállalkozásban, akár családi ház renoválásakor, akár ha az építőiparban dolgozunk, elengedhetetlen kellék a törmelékcsúszda.

A törmelékcsúszdák azért hasznosak, mert bármilyen magasan végzett építkezés következtében keletkezett hulladékot egyetlen mozdulattal több emeletnyi mélyre lévő konténerbe küldhetjük. Kialakításuk egyszerű, száraz, lapátolható törmeléket, bármilyen hulladékot egyszerűen lejuttathatunk a tetőről, hogy ne zavarja a munkánkat, majd annak eltakarításáról is egyszerűen gondoskodhatunk.

Az ilyen csúszdák állványokhoz, bármilyen ablaknyílásokhoz, mellvédekhez, lapos, vagy akár ferde tetőre is rögzíthetőek.

A törmelékcsúszdák belül kopáscsökkentő bordázattal vannak ellátva, a bordás felület megvédi az erős ütéstől. Horgonyzott láncokkal vannak felszerelve, lapos tetőnél használható keret védőkorláttal, az ellensúly biztosított.

Ha Ön is egy magasabb épület felújításába kezdett, érdemes beszereznie egy törmelékcsúszdát, mely jelentősen megkönnyíti és lerövidíti a munkafolyamatokat.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyébeszközök1
Néhány szó a betonkeverőkről

1950-ben az építőiparban még kézzel keverték a beton alapanyagait, a betonkeverő csak később terjedt el. A gép munkája, hogy a...

Close