Kövess minket!
  
     

A tárolás sosem volt még ennyire könnyű!

A tárolás sosem volt még ennyire könnyű!
2016, július 1.

Akár multinacionális cégről, akár kisebb vállalkozásról beszélünk, a tárolási problémák egyformán érintik mindkettő vállalkozást. Ha termelési munkálatról van szó, akkor fokozottan igaz ez a tény. Megfelelő megoldást találni nem egyszerű feladat.

Nézzük tehát, milyen lehetőségek közül választhatnak a vállalkozások, hogy megoldják tárolási problémáikat:

  • Raktárbérlés – ez sok esetben ugyan megoldást nyújthat, ám hosszútávon nem túl költséghatékony választás, főként, ha nem a telephely közelében található az épület, továbbá a leltározási és nyilvántartási folyamat is nehezebben kivitelezhető.
  • Sátorbérlés – ipari sátor felállításával rövidtávon megoldható a probléma, ám az évszakok váltakozásával már nem olyan egyszerű a kivitelezés, hiszen nem véd tökéletesen a fagytól, és a beázás kockázata is fennáll.
  • Könnyűszerkezetesraktár – tökéletes megoldást kínál a tárolási problémákra, kedvező feltételekkel kivitelezhető, és akár a telephelyen, akár más területen felépíthető.

A könnyűszerkezetes épületek fogalma már az 1900-as évek óta létezik a köztudatban, bár ekkor még nem örvendett akkora népszerűségnek, mint napjainkban.

Előnyeinek köszönhetően a könnyűszerkezetes raktár ideális megoldást kínál tárolási problémák esetén, de más okból is optimális lehetőségeket biztosít. Gyorsan és egyszerűen megépíthető, és a közhiedelemmel ellentétben időtálló és strapabíró szerkezet. Emellett mozgatása is egyszerűen kivitelezhető.

Ha Ön is költséghatékony megoldást keres tárolási problémáinakkiiktatására, válassza a megbízható és hosszútávon kedvező feltételeket biztosító könnyűszerkezetes raktár kivitelezését. Cégünk sok éves múlttal kínál, remek feltételek mellett, megoldást azok számára, akik könnyűszerkezetes épületet szeretnének kiviteleztetni. Látogasson el honlapunkra a www.konnyuszerkezetesgarazs.hu oldalra, ahol részletesebben is tájékozódhat szolgáltatásainkról. Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségünkön, hívjon telefonon, a +36-70-284-8797-es számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Miért szereltesse be nyílászáróit profikkal?
Miért szereltesse be nyílászáróit profikkal?

Elérkezett az idő, hogy nyílászáróit lecserélje, de nem biztos még benne, melyik típus mellett döntsön, és nem tudja, honnan kérhetne...

Close