Kövess minket!
  
     

A szendvicspanel előnyei

A szendvicspanel előnyei
2017, április 24.

Az építészet világában is számít a gyorsaság, manapság a cél az, hogy minél rövidebb időn belül nagyobb teljesítményt lehessen nyújtani, és a házakat lakhatóvá, épületeket használhatóvá kell tenni. Jó pár éve a könnyűszerkezetes házak jöttek divatba, pont azért, mert gyorsan felépíthető és ugyanúgy lakható, mint egy téglaépület.

Az USA-ban évtizedek óta könnyűszerkezetes otthonokat építenek fel, de a világ minden táján találkozhatunk ezzel a megoldással. A könnyűszerkezetes háznak négy előnye van: A már korábban említett rendkívül gyors kivitelezés, kiemelt energiatakarékos fal, tető és födémszerkezet, valamint a földrengéses esetében az állékonyság, végül, de nem utolsó sorban egy könnyűszerkezetes családi ház 10%-kal nagyobb belső teret ad a tulajdonosának, mint egy téglaház, ha azonos szigetelési értéket alakítunk ki. A szigeteléshez leginkább a szendvicspanel a legmegfelelőbb, aminek elsősorban az a legjobb tulajdonsága, hogy segítségével egy elem elég ahhoz, hogy a házat leszigeteljük. Egy olyan könnyűszerkezetes rendszer, ahol két acéllemez között poliuretán hab, vagy ásványgyapot található. Olyan épületek burkolására ajánljuk a szendvicspanel megoldást, ahol kiemelten fontos a hőszigetelés, a tűzállóság, a teherbírás. A szendvicspaneleket leginkább úgy lehet megkülönböztetni egymástól, hogy az épület melyik részére szerelik fel, és ezáltal állapítjuk meg a szigetelőanyagát. A szendvicspaneleknél általában négyféle típussal találkozhatunk, vagyis négyféle szigetelőanyaggal. PUR – poliuretán, PIR – poli-isocianurát és végül MW – ásványgyapot. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya, felhasználási terület szerint változó, melyik a legideálisabb. Alkalmas falak, homlokzatok, belső szerkezeti vázak, elválasztófalak, mennyezet és tető kialakításánál. A különböző helyekre a megfelelő típusú szendvicspanelt kell felhasználnunk!

Ajánljuk szolgáltatásaink olyanoknak, akik például mobil irodát szeretnének, vagy fotóstúdiót, de a könnyűszerkezetes házakat mindenki a saját maga elképzelései szerint használhatja fel. Ha kedvet kapott és szeretne élni cégünk szolgáltatásával, akkor keresse a Lani Építő Kft.-t a www.konnyuszerkezetesgarazs.hu webcímen, kérdés, árajánlat kérés esetén hívjon minket a 06—70-284-8797-es telefonszámon.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Házépítés? Kezdjük az alapoknál!
Házépítés? Kezdjük az alapoknál!

Ha házépítésbe fogunk, rengeteg olyan építészeti szempont van, amit szem előtt kell tartanunk, hogy az épület a későbbiekben megfelelően kiszolgálja...

Close