Kövess minket!
  
     

A munkaruházatokról

A munkaruházatokról
2014, március 26.

Sokan dolgoznak olyan területeken, ahol a munkaruha nélkülözhetetlen: gyárakban, műhelyekben, a szabadban, csatornákban, a mezőgazdaságban, raktárakban, vendéglátásban, vagy az egészségügyben.

Fontos tudni, hogy amíg egy irodai dolgozó öltönyét és zakóját munkaruházatnak hívjuk, egy építőipari munkás viselete inkább a védőruházat.

Ahány cég, annyiféle szokás, de manapság, ha nem védelmi funkciót lát el, már nem kötelező hozzájárulni ehhez a vállalat részéről, csupán megkönnyíthetik a munkavégzést a munkaruhák által. A munkaruhával szemben azonban a cégnek kötelező védőruhát biztosítania, ha azt a munkavégzés megkívánja. Villanyszerelő munkatársunk számára például kötelességünk védőkesztyűt biztosítani, melyben nem érheti baj.

A munkaruha elsősorban azért fontos, mert védelmet nyújt munkavégzés közben, valamint a szennyeződésektől, az időjárás viszontagságaitól is megóvja viselőjét. Mindemellett a munkaruhák egységes megjelenést is kölcsönöznek a cég alkalmazottai számára, és a viselet kiváló reklámfelületként is funkcionálhat.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
lakásfelújítás2
Gardróbszobák kialakítása

Sok hölgy esik abba a hibába, hogy ruhái nem megfelelő tárolásával felesleges idegességet okoz saját magának, sokszor a keresett ruhadarab...

Close