Kövess minket!
  
     

A legoptimálisabb megoldás otthona számára!

A legoptimálisabb megoldás otthona számára!
2016, október 3.

Az ősz beköszöntével érdemes otthonunkat is felkészíteni a hideg, fagyos időjárásra. Ilyenkor az emberek többsége mérlegeli a lehetőségeket, és igyekszik a leggazdaságosabb megoldás mellett dönteni, azonban az olcsó kivitelezések sok esetben nem bizonyulnak a legjobb választásnak.

A nyílászárók világa igen széleskörű: legyen szó műanyag vagy fa kivitelről, mindig fellelhetőek silányabban kivitelezett verziók. Ezek rövidtávon ugyan nyújthatnak optimális megoldást, valamint alacsony áruk miatt lehetnek kecsegtetőek, ám strapabírásuk rövidtávú, és időtállóságuk is lekorlátozódik pár évre. Az olcsó megoldás tehát pár éven belül már drágábbnak fog bizonyulni, míg egy költségesebb kialakítás hosszú távon hatékonyabb választás lehet!

Érdemes tehát a nyílászárók körében is körültekintőbbnek lenni, és inkább a kivitelező cég megbízhatóságát figyelembe venni, semmint az olcsóbb megoldások felé hajlani. Hogy miért? Mert egy minőségi és profi cég hosszú éveken át tartó garanciát vállal, illetve – a minőségi nyílászáróból kifolyólag – az évek során kedvezőbb megoldást kínál!

De melyik kialakítás az, amely akár több generáción át képes a legmagasabb színvonalat biztosítani? Nos, a háromrétegű üvegezés műanyag kerettel kiegészítve akár fél évszázadon át szolgálhatja a kényelmünket! Tökéletes szigetelést biztosítva óvja otthonunkat az időjárási viszontagságokkal szemben, télen a hideget, nyáron a meleget tartja kint, miközben a hangszigetelésben is az élen jár! Emellett a nyílászárók ilyen típusa képes a páramentesítésben is a legkiválóbb színvonalat nyújtani!

Cégünk sok éve foglalkozik különböző nyílászárók beépítésével! Kizárólag a legszínvonalasabb termékekkel dolgozunk, különböző árkategóriákban, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb kivitelt választhassa! Nálunk a költséghatékonyság és a minőség alap! Látogasson el honlapunkra, a www.baliner.hu-ra, ahol bővebben is tájékozódhat termékeinkről és szolgáltatásainkról! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken: telefonon a 06-70/433-6348-as vagy a 06-70/433-6349-es számon, illetve e-mailben, az info@baliner.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
szaniterfal
Ismerje meg a szaniterfalakban rejlő lehetőségeket!

A szaniterfalak már szinte elengedhetetlen kellékei a mosdóhelyiségeknek, praktikusságuk és hatékonyságuk miatt nagyon népszerűek. A szaniterfalakat leginkább elválasztásra szokták használni,...

Close