Kövess minket!
  
     

A lábazati kövek kreatív beltéri felhasználási lehetőségei

A lábazati kövek kreatív beltéri felhasználási lehetőségei
2014, október 10.

A változatos és kreatív belsőépítészeti és lakberendezési lehetőségeknek csupán a képzeletünk szabhat határt, otthonteremtés vagy lakásfelújítás során, valamint a mai modern divatirányzatok mellett kellemesen megférnek a klasszikus és elegáns megjelenésű beltéri megoldások, melyeknek köszönhetően kedvünkre keverhetjük a stílusokat, valamint az esztétikus megjelenést és a funkcionalitást.

A lábazati kövek beltéri felhasználási lehetőségei

A különféle lábazati kövek széles körben népszerű építő- és díszítőanyagok, melyek funkciójának és kivitelezésének újraértelmezésével igazán különleges, egyedi és impozáns enteriőröket hozhatunk létre otthonunk különböző pontjain.

  • Díszfalak létrehozása: A lábazati kövek beltéri felhasználásának népszerű formája, hiszen a számtalan szín- és formavariációnak köszönhetően ízléses falfelületeket, díszes falrészeket hozhatunk létre, továbbá konkrét mintákat is kivitelezhetünk elképzeléseink szerint.
  • Kiemelhetünk egyes részleteket lakásunkban, hangsúlyossá vagy strapabíróbbá tehetjük, például oszlopok, boltívek, lépcsők, dobogók, vagy kandallók burkolása.
  • Az adott helyiség burkolatába beépíthetjük a lábazati köveket, kombinálhatjuk vagy akár önállóan is alkalmazhatjuk egyes felületeken.

A lábazati kövek beltéri felhasználása során különösebb technológiai megoldásra vagy anyag használatára nincs szükség, valamint hosszú távon is esztétikus, könnyen tisztántartható egyedi felületeket hozhatunk létre, melyek kiemelten hozzájárulnak az ingatlan értékének növeléséhez.

Válassza a minőséget!

A Full-Építő Kft. számos szolgáltatása között kreatív és esztétikus megoldást kínál mindazok számára, akik egyedi, valamint beltéren használható dekoratív burkolatokat keresnek, melyek közül a lábazati kövek kitűnő választásnak bizonyulnak, legyen szó ízléses és impozáns felületek létrehozásáról, vagy funkcionális elemek borításáról. Minőségi és gazdag termékkínálatunkért látogasson el a www.kreativko.hu weboldalunkra, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 06-20/931-85-28-as telefonszámon vagy az info@kreativko.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
diamondpower.hu
A betonfúrás és betonvágás kivitelezési lehetőségei

Az ingatlantulajdonosok életében bizonyos időközönként elkerülhetetlenné válik a lakásfelújítás, amely igen összetett és körülményes munkafolyamatok összességét foglalja magába, azonban a...

Close