Kövess minket!
  
     

A kémény kamerás vizsgálata

A kémény kamerás vizsgálata
2014, október 9.

Lakásfelújítások során a tulajdonosok elsődleges célja, hogy modern és korszerű megoldások segítségével esztétikussá, kényelmessé, gazdaságosan működtethetővé és biztonságossá varázsoljuk otthonunkat, melynek egyik jellemző és szükséges művelete a kéménykarbantartással és állapotfelméréssel kapcsolatos munkálatok. Napjainkban sajnos a statisztikák azt mutatják, hogy számos otthoni baleset és súlyosabb esetben haláleset kiváltó okai között szerepel a rendellenesen működő, elavult kéményrendszer, amely az egészségügyi károkon kívül az épületszerkezet szempontjából is meghatározó.

A kamerás vizsgálat

A fűtéskorszerűsítés és kazáncsere során a kémények karbantartása és javítása is kiemelt szerepet kap, amely során a kéménybélelés az egyik legelterjedtebb és hatékonyabb megoldás, hiszen a sok éves használat következtében az égéstermékek komoly károkat okoznak a kémény szerkezetében. Az erősen savas kémhatású anyag roncsolja a kémény szerkezetét, eldugulhat a rendszer, melynek következtében szén-monoxid juthat vissza a lakótérbe, ezért a kéménybélelés szükségessé válik. Ahhoz, hogy a megfelelő technológiai lehetőségek alkalmazásával korszerűsíthető legyen egy-egy kémény, az állapotfelmérés során szükséges feltérképezni a belső szerkezetet és kialakítást, melyhez innovatív és számtalan esetben sikeresen alkalmazott lehetőség a kamerás vizsgálat.

A kémény kürtők gyakran szűkületekkel, és egyenetlen felületekkel nehezítik a kéménybélelés munkálatait, melynek következtében az előre felmért belső szerkezet lehetővé teszi a munkafolyamatok megbízható kivitelezését. A kémény kamerás felméréséhez napjainkban modern és innovatív rendszerek állnak rendelkezésre, melyek tiszta és éles képet készítenek a kéménybelsőről, továbbá a felvételek tetszőleges formában és adathordozón megőrizhetőek és felhasználhatóak a további korszerűsítési eljárások során.

A kéménybélelés kivitelezése előtt mindenképpen érdemes a kamerás vizsgálatot választani, hiszen számos nem várt költségtől és bosszúságtól kímélheti meg magát minden tulajdonos.

Válassza a profikat!

A Soki Plusz Kft. szakemberei sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a hátuk mögött vállalják kémények kamerás vizsgálatát a korszerűsítő és felújítási munkálatok előtt, hogy otthona biztonságosan, gazdaságosan és korszerűen működhessen. Kamerás vizsgálattal kapcsolatos információkért látogasson el a www.kemeny.hu weboldalunkra, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a 0630/300-4167-es telefonszámon és az info@kemeny.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
albalamella.hu
Biztonság és esztétika: Alumínium redőnyök

Napjainkban a betöréses bűncselekmények elszaporodása következtében egyre nagyobb igény mutatkozik az otthonunk és ingóságaink védelmére szolgáló biztonsági berendezésekre, melyek különböző...

Close