Kövess minket!
  
     

A gyémánttechnológia legfőbb előnyei

A gyémánttechnológia legfőbb előnyei
2015, szeptember 2.

A beton megmunkálása régebben a hagyományos, karbiddal ellátott élű szerszámokkal több szempontból sem volt kifejezetten előnyös. A régi szerszámok könnyen felmondták a szolgálatot, nem voltak alkalmasak a beton megfelelő fúrására, ezen kívül pedig nagymértékű rezgéssel és hatalmas zajjal jártak a munkálatok során. Egy ideig szinte lehetetlennek tűnt, hogy vasbetonba szellőzőt vagy elszívó lyukat fúrjanak megfelelő mélységben, ám a gyémánttechnológiával mindez megoldható.

A gyémánttechnológiának köszönhetően lehetőség nyílik 6 és 600 milliméter közötti átmérőjű furatok létrehozása akár több méteres mélységben is. A régi típusú betonmegmunkálással szembeállítva a gyémánttechnológia igazán megkönnyítette a szakemberek munkáját.

Magyarországon a kilencvenes években jelent meg ez a technológia. A beton utólagos megmunkálása jelentős mértékben egyszerűbb feladat lett, és számos egyéb előnnyel is bír a gyémánttechnológia. Amellett, hogy lényegesen csökkent a műveletek zajossága, idő is spórolható a technológia alkalmazásával, hiszen a beton megmunkálása sokkal gyorsabban kivitelezhető. Kevesebb porral és zavaró rezonanciával járó munkát végezhetünk, amely mégis pontos, precíz. Ha gyémánttechnológiát alkalmazunk a betonszerkezetek utólagos alakítása során, nem veszélyeztetjük az eredeti szerkezet stabilitását, és egyéni igények szerint vághatunk mindent pontosan méretre.

Ne bízza a véletlenre az ilyen munkát, inkább kérje profik segítségét! A Diamond-Hammer Kft. széleskörű szolgáltatásainak igénybevételével egészen biztos, hogy nem fog csalódni. Gyémánttechnológia segítségével minden pontosan olyanná alakítható, ahogyan azt Ön elképzelte! A helyiségek könnyen összenyithatóak, új nyílások hozhatóak létre, a már meglévőek pedig bővíthetőek. Csupán az Ön elképzeléseire van szükség, hogy egy szakértő, tapasztalt csapat olyanná varázsolhassa otthonát, amilyenre csak szeretné. Látogasson el a www.diamondpower.hu weboldalunkra, tájékozódjon, és kérdéseivel keresse bátran munkatársainkat a +36 70 363 6984-es és a +36 30 393 9785-ös telefonszámokon, vagy írjon e-mailt az info@diamondpower.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
bonasi.hu
Spóroljon megfelelő hőszigeteléssel!

Egy lakás építése vagy felújítása rengeteg odafigyeléssel, tervezéssel és nem utolsó sorban költséggel jár. Egy ilyen hosszadalmas folyamat végén már...

Close