Kövess minket!
  
     

A betonfúrás és betonvágás kivitelezési lehetőségei

A betonfúrás és betonvágás kivitelezési lehetőségei
2014, október 10.

Az ingatlantulajdonosok életében bizonyos időközönként elkerülhetetlenné válik a lakásfelújítás, amely igen összetett és körülményes munkafolyamatok összességét foglalja magába, azonban a mai modern és innovatív technológiai megoldások és alapanyagok biztosítják a kifogástalan eredményt. A lakás szerkezeti átalakítására, valamint modernizálására hosszú idő óta széles körben eredményesen alkalmazott lehetőség a betonfúrás és betonvágás, amely a mai korszerű elvárásoknak köszönhetően gyémánttechnológia alkalmazásával történik.

A gyémánttechnológiás beton átalakítás lehetőségei

A lakás- és háztulajdonosok számára a tervezési folyamatok során minden esetben ajánlott a mai piaci kínálatban szereplő lehetőségek feltérképezése, melynek következtében a megvalósítani kívánt ötletek a lehető leghatékonyabb módon végezhetőek el.

A betonvágás és betonfúrás különböző építőanyag típusok és falszerkezet típusok esetében is kiváló megoldást kínál, továbbá a végeredmény mérete és formája az esetek többségében nem jelent akadályt:

  • Falszerkezet típusok: beton, vasbeton, téglafalak, Ytong falak, stb.
  • Furatok, nyílások vágása és tágítása, falszerkezeti és födémszerkezeti átalakítások, stb.
  • Ipari és lakossági körülmények között egyaránt kivitelezhető.
  • A falszerkezetben semmilyen kárt nem okoz, mivel a gyémánttechnológiás betonvágás és fúrás kevés zajjal, porral és rezgéssel jár.

Otthona korszerűsítése és felújítása során csupán a képzelet szabhat határt, hiszen a gyémánttechnológiás beton átalakítási folyamat számos esetben a segítségére lehet falszerkezettől és végeredménytől függetlenül is.

Bízzon a profikban!

A Diamondpower változatos szolgáltatási körével gyémánttechnológiás betonfúrással és betonvágással áll az Ön rendelkezésére falszerkezet típustól és elképzeléstől függetlenül, hogy otthona olyan komfortossá és esztétikussá váljon, amilyet elképzelt. Részletes tájékoztatásért látogasson el a www.diamondpower.hu weboldalunkra, valamint egyéni kérdéseivel és igényeivel forduljon hozzánk bizalommal a 70/3636-984-es és 30/3939-785-ös telefonszámokon, illetve az info@diamondpower.hu e-mail címen, és reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
kemeny.hu
A kémény kamerás vizsgálata

Lakásfelújítások során a tulajdonosok elsődleges célja, hogy modern és korszerű megoldások segítségével esztétikussá, kényelmessé, gazdaságosan működtethetővé és biztonságossá varázsoljuk otthonunkat,...

Close